Izrada web shopa

Izrada web shopa: Prekretnica za vaše poslovanje

U današnjem brzom digitalnom okruženju, svako poslovanje, bez obzira na veličinu, treba snažnu online prisutnost.

Prednosti web shopa:

Dostupnost 24/7:

Za razliku od tradicionalnih trgovina, web shop je dostupan kupcima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Klijenti mogu pregledavati proizvode i obavljati kupnju kad god to njima odgovara.

Širi doseg:

Web shop omogućava pristup globalnom tržištu. Bez obzira gdje se vaša tvrtka fizički nalazi, možete prodavati proizvode ili usluge ljudima širom svijeta.

Niži troškovi:

Online trgovina može značajno smanjiti troškove poput najma prostora, računa za struju, plaća prodavača i drugih režijskih troškova.

Prilagođeno korisničko iskustvo:

Moderni web shopovi omogućavaju personalizaciju korisničkog iskustva, što može povećati prodaju. Na temelju prethodnih kupnji i ponašanja korisnika, možete im prikazati relevantne proizvode.

Analitika i izvještavanje:

Digitalne platforme omogućavaju detaljnu analizu ponašanja korisnika, što vam pomaže optimizirati marketinške strategije, upravljati zalihama i bolje razumjeti svoje klijente.

Lakše upravljanje zalihama:

Mnogi sustavi za e-commerce nude integrirane alate za upravljanje zalihama, što pojednostavljuje praćenje proizvoda.
Socijalna integracija i marketinške kampanje: Web shopovi se lako mogu integrirati s društvenim mrežama, omogućavajući bolju vidljivost i lakše provođenje marketinških kampanja.

Instant povratne informacije:

Klijenti mogu ostaviti recenzije i ocjene, što pomaže u izgradnji povjerenja među novim kupcima i pruža priliku za poboljšanje poslovanja na temelju stvarnih povratnih informacija.

Ekološki prihvatljivo:

Smanjenje potrebe za tiskanim materijalima, kao što su katalozi ili brošure, može doprinijeti smanjenju ekološkog otiska vaše tvrtke.

Brzina transakcija:

Online plaćanja su brza i učinkovita. Kupcima je omogućeno instant plaćanje, dok prodavatelji odmah dobivaju obavijest o prodaji.

Uzimajući u obzir sve ove prednosti, jasno je da izrada web shopa može značajno poboljšati poslovnu učinkovitost, povećati prodaju i pružiti bolje iskustvo klijentima. Ako već niste, ulaganje u web shop može biti ključno za budući rast vašeg posla.

WooCommerce-a: Vaša ulaznica za sveobuhvatni rast i neusporedivu digitalnu vidljivost!

Što je WooCommerce?

WooCommerce je prilagodljivo, open-source rješenje za e-commerce temeljeno na WordPressu, najpopularnijem alatu za izradu web stranica na svijetu. Nudi sve što vam je potrebno za pokretanje online trgovine, od popisa proizvoda do funkcionalnosti košarice i sigurnih platnih gateway-a.

Zašto odabrati WooCommerce?

Fleksibilnost:

Bilo da prodajete fizičke proizvode ili čak usluge pretplate, WooCommerce to može podržati. Platforma je izuzetno fleksibilna i omogućava poduzećima prilagođavanje funkcionalnosti online trgovine prema specifičnim potrebama.

Isplativost:

Dok druge e-commerce platforme mogu naplaćivati značajne mjesečne naknade, WooCommerce je besplatan. Morate uložiti samo u hosting web stranice i eventualna premium proširenja koja odaberete.

Sigurnost:

Redovitim ažuriranjima i velikom zajednicom koja budno prati, WooCommerce održava visoke sigurnosne standarde, osiguravajući da vaši podaci i podaci vaših kupaca ostanu sigurni.

Prilagodljivost:

Budući da je otvorenog koda, postoji velik niz tema i dodataka. Možete dizajnirati jedinstveni izlog koji savršeno odražava identitet vašeg branda.

Skalabilnost:

Kako vaše poslovanje raste, WooCommerce raste s vama. Od svega nekoliko proizvoda do tisuća proizvoda, platforma ostaje funkcionalna, responzivna i pouzdana.

Integracije i proširenja

Ljepota WooCommerce-a leži u njegovoj proširivosti. Integrirajte s platnim gateway-ima poput PayPal-a, Stripe-a ili Square-a. Unaprijedite svoj marketing rješenjima poput MailChimp-a ili HubSpot-a. Možete se upustiti i u naprednu analitiku s alatima poput Google Analytics-a.

Globalna zajednica:

Kada se odlučite za WooCommerce, ne birate samo platformu; pridružujete se globalnoj zajednici. S opsežnom dokumentacijom, forumima i brojnim stručnjacima (poput nas!), nikada niste sami u svom e-commerce putovanju.

SEO prednost

Izgrađen na WordPressu, WooCommerce ima urođenu SEO prednost. S pravom strategijom, vaša trgovina može rangirati više, privući više prometa i povećati prodaju.

Usluge

Izrada web stranica

Web stranice kodirane prema najnovijim internet standardima u potpunosti prilagođene mobilnim uređajima.

Saznajte više

Izrada web shopa

Sofisticirane platforme za e-trgovinu omogućavaju posjetiteljima da kupuju izravno s vaše web stranice.

Saznajte više

Održavanje web stranica

Ažuriranje WordPress sustava, redovne sigurnosne kopije, poboljšanje performansi i brzine, otklanjanje grešaka…

Saznajte više

Grafički i logo dizajn

Grafički dizajn za vaš logo, brendiranje, uredski materijal, ambalažu, interijer i eksterijer prostora, UI/UX te izrada ilustracija.

Saznajte više

Digitalni marketing

Koristeći moć interneta omogućava brendovima da se povežu s potrošačima na dinamične i personalizirane načine.

Saznajte više

iStudio Design

Za više informacija o našim uslugama, obratite nam se
bez obaveze ili ugovorite sastanak.

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak: 08 – 18h
subota: 09 – 16h

E-mail

[email protected]

contact-section