Izrada web stranica

Izrada web stranica

Ako tražite profesionalno izrađene web stranice koje su funkcionalne, estetski privlačne i jednostavne za upravljanje, vaša potraga završava ovdje. U iStudio designu naš tim stručnjaka za web dizajn i razvoj specijaliziran je za stvaranje visokokvalitetnih web stranica pomoću danas najpopularnijeg alata – WordPressa. Kada razmišljate o izradi web stranica, razmišljate o budućnosti vašeg online poslovanja.

Zašto odabrati WordPress za svoju web stranicu?

WordPress je platforma koja kombinira moćan sadržajni upravljački sustav s jednostavnošću korištenja. Bez obzira jeste li mala tvrtka, freelancer ili velika korporacija, WordPress pruža rješenje prilagodljivo vašim jedinstvenim potrebama. U iStudio designu upoznati smo sa svim nijansama WordPressa i koristimo sve njegove prednosti kako bi vaša web stranica bila izuzetna.

Naš pristup izradi web stranica:

Strateško Planiranje:

Prije nego što započnemo s kodiranjem, analizirat ćemo vaše poslovne ciljeve i ciljanu publiku. Razumijevanje poslovanja vaše tvrtke pomaže nam oblikovati web stranicu koja odražava vašu jedinstvenu vrijednost.

Dizajn prilagođen vama:

Naš kreativni tim razvija  dizajn koji ne samo da izgleda privlačno, već i optimizira korisničko iskustvo. Važno nam je da vaša web stranica ostavlja trajni dojam na posjetitelje.

Razvoj po najnovijim standardima:

Koristeći najnovije tehnike razvoja, u U iStudio designu kreirat ćemo web stranicu sukladno vašim potrebama. Briga o brzini učitavanja, responsivnosti i pristupačnosti uvijek je u našem fokusu.

SEO Optimizacija:

U iStudio designu razumijemo važnost vidljivosti na tražilicama. Integrirat ćemo ključne SEO elemente kako bismo vam pomogli da se istaknete na internetu i dosegnete svoju ciljanu publiku.

Naša usluga uključuje:

Dizajniranje i razvijanje prilagođenih WordPress tema

Optimizacija za brzinu i performanse

Integracija s društvenim medijima i drugim alatima

Nemojte propustiti priliku koju online prisutnost pruža. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli proces izrade vaše web stranice. Zajedno možemo oblikovati digitalno iskustvo koje će osnažiti vaše poslovanje.

Kako započeti proces izrade web stranice?

Početak procesa izrade web stranice uključuje definiranje ciljeva stranice, odabir dizajna i funkcionalnosti, te izbor platforme poput WordPressa.

Koja je važnost responsivnog dizajna web stranica?

Responsivni dizajn osigurava da se vaša web stranica pravilno prikazuje na različitim uređajima, poput mobilnih telefona, tableta i računala, što poboljšava korisničko iskustvo.

Kako se odabire pravi CMS (Content Management System) za izradu web stranica?

Odabir pravog CMS-a, kao što je WordPress, ovisi o potrebama vašeg projekta. Treba uzeti u obzir jednostavnost korištenja, prilagodljivost i skalabilnost.

Koja je uloga SEO-a u izradi web stranica?

SEO (Search Engine Optimization) je ključan za povećanje vidljivosti vaše web stranice na tražilicama poput Googlea. Pravilna optimizacija pomaže privući više organskog prometa.

Kako mogu poboljšati brzinu učitavanja svoje web stranice?

Brzina učitavanja igra važnu ulogu u zadržavanju posjetitelja. Smanjenje veličine slika, minimiziranje skriptova i odabir brzog hostinga su neki od načina za poboljšanje brzine.

Kako mogu osigurati da moja web stranica bude sigurna?

Upotreba SSL certifikata, redovito ažuriranje CMS-a i dodataka te primjena jakih lozinki su osnovni koraci za osiguranje web stranice.

Koja je uloga vizualnih elemenata na web stranici?

Vizualni elementi, poput slika i videozapisa, poboljšavaju estetiku i pričaju priču o vašem brendu. Važno je odabrati visokokvalitetne i relevantne medijske datoteke.

Kako mogu pratiti uspješnost svoje web stranice nakon objavljivanja?

Korištenje alata za analitiku, poput Google Analyticsa, omogućuje praćenje posjećenosti, ponašanja korisnika i drugih ključnih metrika uspješnosti.

Usluge

Izrada web stranica

Web stranice kodirane prema najnovijim internet standardima u potpunosti prilagođene mobilnim uređajima.

Saznajte više

Izrada web shopa

Sofisticirane platforme za e-trgovinu omogućavaju posjetiteljima da kupuju izravno s vaše web stranice.

Saznajte više

Održavanje web stranica

Ažuriranje WordPress sustava, redovne sigurnosne kopije, poboljšanje performansi i brzine, otklanjanje grešaka…

Saznajte više

Grafički i logo dizajn

Grafički dizajn za vaš logo, brendiranje, uredski materijal, ambalažu, interijer i eksterijer prostora, UI/UX te izrada ilustracija.

Saznajte više

Digitalni marketing

Koristeći moć interneta omogućava brendovima da se povežu s potrošačima na dinamične i personalizirane načine.

Saznajte više

iStudio Design

Za više informacija o našim uslugama, obratite nam se
bez obaveze ili ugovorite sastanak.

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak: 08 – 18h
subota: 09 – 16h

E-mail

[email protected]

contact-section