O nama

O nama

iStudio design je digitalna agencija iz Rijeke osnovana 2014.godine. Iza imena agencije, nalazi se tim s bogatim dugogodišnjim iskustvom u izradi web stranica, web shopova, grafičkom dizajnu i digitalnom marketingu. Povjerenje, dosljednost, predanost i strast prema poslu kojim se bavimo, omogućili su nam realizaciju brojnih različitih projekata, kontinuirani rast, razvoj i nove spoznaje.

Naš posao i glavni cilj je preoblikovati vaše ideje u digitalnu stvarnost kroz pažljivo planirane i inovativne koncepte. Tijekom godina iskustva naučili smo kako kombinacija tehnologije i kreativnosti može transformirati i unaprijediti način na koji poslujete i komunicirate.

Naš pristup temelji se prije svega na bliskoj suradnji s vama, našim klijentima. Svaki projekt smatramo jedinstvenim, uvažavamo vaše želje, potrebe i ambicije. Slušamo pažljivo kako bismo u potpunosti razumjeli vašu viziju i ciljeve prije nego što uopće započnemo s radom. Vaš uspjeh je naš uspjeh, a ta misao nas potiče da pružimo samo najbolje moguće rješenje.

Naša stručnost u izradi web stranica obuhvaća suvremene tehnologije i dizajnerske trendove. Bez obzira na to želite li informativan web, kompleksan portal ili digitalnu trgovinu, u iStudio designu znamo kako organizirati sadržaj, optimizirati korisničko iskustvo i postići vizualnu privlačnost. Vaša web stranica postat će digitalna vizitka koja ostavlja dubok dojam na vaše posjetitelje.

Kada je riječ o web shopovima, u iStudio designu prepoznajemo važnost jednostavnog korisničkog iskustva i sigurnih transakcija. Naši stručnjaci će vas voditi kroz proces stvaranja vaše online prodavaonice – od organizacije proizvoda do integracije sigurnih plaćanja. Vaš web shop bit će vaš prodajni kanal koji radi 24/7.

Grafički dizajn čini srž vizualnog identiteta vašeg brenda. Naš kreativni tim osmišlja prepoznatljive logotipe, atraktivne vizitke, dizajn za društvene mreže i sve što je potrebno da vaš brend ispriča svoju priču.

Digitalni marketing je naša strast jer razumijemo snagu pravilno usmjerenih poruka. Koristimo sve resurse, od društvenih medija do SEO-a, kako bismo vaš brend stavili u središte pažnje.

U iStudio designu trudimo se da svaki naš projekt odražava predanost kvaliteti, estetici i funkcionalnosti. Naš cilj je biti vaš partner u digitalnom svijetu i pomoći vam da postignete željene rezultate.

Ako tražite tim koji će prepoznati vašu vrijednost i doprinijeti vašem uspjehu, upravo ste ga pronašli.

Usluge

Izrada web stranica

Web stranice kodirane prema najnovijim internet standardima u potpunosti prilagođene mobilnim uređajima.

Saznajte više

Izrada web shopa

Sofisticirane platforme za e-trgovinu omogućavaju posjetiteljima da kupuju izravno s vaše web stranice.

Saznajte više

Održavanje web stranica

Ažuriranje WordPress sustava, redovne sigurnosne kopije, poboljšanje performansi i brzine, otklanjanje grešaka…

Saznajte više

Grafički i logo dizajn

Grafički dizajn za vaš logo, brendiranje, uredski materijal, ambalažu, interijer i eksterijer prostora, UI/UX te izrada ilustracija.

Saznajte više

Digitalni marketing

Koristeći moć interneta omogućava brendovima da se povežu s potrošačima na dinamične i personalizirane načine.

Saznajte više

iStudio Design

Za više informacija o našim uslugama, obratite nam se
bez obaveze ili ugovorite sastanak.

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak: 08 – 18h
subota: 09 – 16h

E-mail

[email protected]

contact-section