Održavanje web stranica

Održavanje web stranica osigurava stabilan rad sustava, sigurnost i zadržavanje visoke pozicije na tražilicama.

Održavanje web stranica u WordPress CMS sustavu

Uz izradu web stranica i web shopova, u iStudio designu posebnu pažnju posvećujemo i njihovom besprijekornom funkcioniranju.

U osnovi, redovno održavanje WordPressa osigurava da vaša web stranica ostane sigurna, funkcionalna i relevantna za vaše posjetitelje i klijente. Ignoriranje održavanja može dovesti do većih problema u budućnosti koji mogu biti skupi za ispraviti.

Digitalni krajolik neprestano se razvija. Baš kao što su estetika i funkcionalnost web stranice važne, tako je važno i njeno zdravlje i performanse. Stoga svojim klijentima nudimo uslugu posvećenu isključivo održavanju WordPressa.

Zašto je održavanje web stranica neophodno za vaše poslovanje?

  • Performanse i brzina web stranice

Brzina vaše web stranice ključni je faktor u korisničkom iskustvu i SEO rangiranju na tražilicama. Redovna ažuriranja WordPress CMS sustava, optimizacija tema, te ažuriranje pluginova radi kompatibilnosti, doprinose očuvanju optimalne brzine vaše web stranice. Kroz uslugu održavanja osigurat ćemo da vaša web stranica konstantno pruža izvrsne performanse, zadržavajući vaše korisnike i naklonost Googlea.

  • Redovne sigurnosne kopije

Unatoč iskustvu, svom radu i trudu uloženom u web stranicu, ponekad je zbog nepredviđenih okolnosti sve to moguće izgubiti u trenu. Iz tog razloga svojim klijentima toplo i bezrezervno preporučamo uslugu održavanja koja obuhvaća redovito izrađivanje sigurnosne kopije web stranice i baze podataka pohranjujući ih van servera, time osiguravajući sigurnost i obnovu podataka u bilo kojem trenutku.

  • Poboljšana sigurnost

WordPress, zbog svoje popularnosti i globalne upotrebe, česta je meta zlonamjernih napada. Naša usluga održavanja osigurava da je vaša web stranica zaštićena od najnovijih prijetnji. Od redovnih sigurnosnih provjera do primjene naprednih sigurnosnih mjera, tu smo da vas zaštitimo.

  • Nadzor raspoloživosti

Svake minute dok je vaša web stranica nedostupna, mogli biste izgubiti potencijalne klijente. Nadziremo raspoloživost vaše web stranice 24/7, osiguravajući da se bilo koji problem brzo prepozna i riješi, čime vaš digitalni izlog ostaje otvoren u svakom trenutku.

  • Redovna ažuriranja

WordPress i njegovi plugini (dodaci) neprestano se razvijaju. Svakim ažuriranjem dobivate poboljšane značajke, bolje performanse i sigurnosne zakrpe. Naš tim osigurava da vaša web stranica ostane ažurirana bez narušavanja funkcionalnosti.

  • Stručna podrška

Suočavanje s problemom na vašoj web stranici može biti zastrašujuće. Bilo da imate jednostavno pitanje ili se suočavate s kompleksnim problemom, ovdje smo da vam pomognemo.

  • Optimizacija za rast

Redovnim pregledom analitike i provjerama performansi, možemo vam pomoći kod optimizacije sadržaja, poboljšanju strukture web stranice ili preporučiti alate koji će dodatno potencirati mogućnosti vaše stranice. Riječ je o održavanju s ciljem rasta.

Zaključak:

U današnjem online svijetu, vaša web stranica često je prvi dojam koji potencijalni klijenti imaju o vašem poslovanju. Našom uslugom održavanja WordPressa, obvezujemo se da ovaj dojam ostane besprijekoran, znajući da je vaša stranica u rukama stručnjaka.

Poduzmite korak prema uspješnijoj i sigurnijoj online prisutnosti. Obratite nam se danas, postavite pitanje ili zakažite konzultaciju i saznajte kako naša usluga održavanja WordPressa može biti prekretnica koju vaše poslovanje zaslužuje.

Što točno obuhvaća vaša usluga održavanja WordPressa?

Naša usluga održavanja WordPressa obuhvaća redovna ažuriranja teme i dodataka, sigurnosne provjere, optimizaciju performansi, izradu sigurnosnih kopija, nadzor raspoloživosti i stručnu podršku.

Koliko često se izrađuju sigurnosne kopije moje web stranice?

Sigurnosne kopije vaše web stranice izrađujemo redovito, tjedno ili dnevno, ovisno o vašim potrebama i dogovoru.

Kako se štitite od sigurnosnih online prijetnji?

Koristimo napredne sigurnosne mjere, redovito provodimo sigurnosne provjere, ažuriramo sve komponente web stranice kako bismo je zaštitili od najnovijih prijetnji i uveli najbolje prakse za zaštitu WordPressa.

Što ako moja web stranica već ima problem ili je hakirana?

Možemo procijeniti štetu, očistiti web stranicu od zlonamjernog koda, vratiti je iz posljednje sigurnosne kopije i implementirati dodatne sigurnosne mjere kako bi se spriječili budući napadi.

Koliko često ažurirate WordPress i dodatke?

WordPress i dodatke ažuriramo čim su dostupna nova ažuriranja. Međutim, prvo testiramo ažuriranja na testnom okruženju kako bismo osigurali da ne narušavaju funkcionalnost vaše web stranice.

Mogu li odabrati određene aspekte održavanja koji su mi potrebni?

Naravno! Personaliziramo naše pakete održavanja prema specifičnim potrebama svakog klijenta. Razgovarat ćemo s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe i prilagodili našu uslugu.

Koja je cijena usluge održavanja WordPressa?

Cijena usluge održavanja ovisi o specifičnim potrebama vaše web stranice, kao što su veličina, posjećenost, količina sadržaja itd. Obratite nam se kako bismo vam dali točnu procjenu.

About

Tražite li dodatne upute ili podršku za svoju web stranicu, slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

About

Usluge

Izrada web stranica

Web stranice kodirane prema najnovijim internet standardima u potpunosti prilagođene mobilnim uređajima.

Saznajte više

Izrada web shopa

Sofisticirane platforme za e-trgovinu omogućavaju posjetiteljima da kupuju izravno s vaše web stranice.

Saznajte više

Održavanje web stranica

Ažuriranje WordPress sustava, redovne sigurnosne kopije, poboljšanje performansi i brzine, otklanjanje grešaka…

Saznajte više

Grafički i logo dizajn

Grafički dizajn za vaš logo, brendiranje, uredski materijal, ambalažu, interijer i eksterijer prostora, UI/UX te izrada ilustracija.

Saznajte više

Digitalni marketing

Koristeći moć interneta omogućava brendovima da se povežu s potrošačima na dinamične i personalizirane načine.

Saznajte više

iStudio Design

Za više informacija o našim uslugama, obratite nam se
bez obaveze ili ugovorite sastanak.

Radno vrijeme

ponedjeljak – petak: 08 – 18h
subota: 09 – 16h

E-mail

[email protected]

contact-section